Survolt

Survolt

Dizajn

Inovativan i senzualan

survolt_concept-car

Svojim kompaktnim dimenzijama Survolt preuzima stilska obilježja svijeta sporta kako bi ih učinio svojima. Njegov pogled, koji je istovremeno šarmantan i dubok, privlači pažnju poput magneta, kao i horizontalna svjetla, inspirirana svijetom sportskih kupea visokih performansi. Svjetlosni potpis od LED modula daje mu dašak suvremenosti i tehnologije.

Niskog podvozja i uglađen, Survolt se poigrava suprotnostima između poklopca motora zaobljenih i snažno oblikovanih linija, istaknutih naglašenim blatobranima koji nagoviještaju performanse i doživljaje. Na stražnjem dijelu Survolt preuzima elegantni svjetlosni potpis modela Revolte. Kao nezaobilazna referenca na svijet automobilizma, spojler se nalazi na kraju prikrivene linije konceptnog automobila.

Survolt dolazi u dvobojnoj izvedbi, u ružičastoj nijansi fuksije i sivoj nijansi antracita te se poigrava materijalima i oblicima. Konturirani oblici ovog automobila djelomično su satenskog, a djelomično punog sjaja. Te boje nedvojbeno izlaze iz okvira klasičnog svijeta sporta, muževnog i zatvorenog.

Unutrašnjost

Profinjenost sportskog duha

survolt_concept-car-interior

Kokpit modela Survolt izveden je poput ćelije koja lebdi, veličanstvenog komada nakita koji se sastoji od staklenog dragulja optočenog kromiranim elementima. Uloga modela Survolt jest izaći iz okvira konvencija luksuza kako bi ih na profinjen način sljubio sa sportskim duhom.

Kabina modela Survolt zamišljena je kao spoj dvaju svjetova koju su u svojoj biti suprotni jedan drugome. U toj simbiozi objedinjuje se svijet koji je istovremeno fluidan i tehnološki napredan iz kojeg izranja vozačevo mjesto. Sve je osmišljeno i stvoreno kako bi se omogućila udobnost i profinjenost za dvoje putnika, kako bi se pružio jedinstveni užitak i iznimno iskustvo.

Uporabom velikih ostakljenih površina dobiva se svjetlost i osjećaj prostranosti, za razliku od današnje ponude sportskih automobila.

Performanse

Natprirodna snaga i doživljaj

survolt_concept-car-front

Survolt, automobil je ispred svojeg vremena koji pokorava svojom inovativnom tehnologijom te je manje štetan za okoliš. Poput suvremenog aktivista Revolte, Survolt pokreće 100 % električni pogonski sklop. Ta inovacija omogućuje objedinjavanje sportskog duha i performansi s brigom za okoliš i održivim razvojem.

To tehnološko rješenje, još uvijek vrlo rijetko u svijetu natjecanja, utjelovljuje također spoj koji se činio nemogućim. Ali marka DS Automobiles je odvažna, DS Automobiles stvara, marka DS Automobiles prelazi granice konvencija kako bi ih oplemenila. Nudeći vožnju koja je besprijekorna u pogledu zaštite okoliša, taj pogonski sklop spaja užitak u vožnji, doživljaje, performanse i dinamičnost i to u najvećoj udobnosti zbog tihog načina rada.

Marka DS Automobiles, modelom Survolt nudi novu viziju automobila koja je odraz inovativne marke okrenute prema kreativnosti i tehnologiji.