Divine DS

Divine DS

Simbol luksuza za francuski način, konceptni automobil Divine DS privlači na prvi pogled zahvaljujući snažnim i jedinstvenim stilom.

Concept_car-divine-dsFrancuska elegancija: DIVINE DS plod je susreta „velikih modnih kuća”, vodećih u svojim područjima, kuće Lesage za vezene detalje ili Swarovski za kristalne ukrase. To je dokaz volje i vještine kojom DS ruši postojeća pravila i spaja različite svjetove, prvi put u svijetu automobila!

Concept_car-Divine-ds-luxe

Kompaktnim obrisom s četirima vratima (4,21 m) metalizirane sive boje blagog odsjaja, DIVINE DS već na prvi pogled plijeni pozornost snažnim, uglađenim i očaravajućim stilom. Površine senzualnih zaobljenih linija istaknute su snažnim vizualnim detaljima poput „DS Wings”, bočne su linije smione i oštre, a oblik krova jedinstven je u svijetu. Jedinstveni vanjski izgled prati iznimna unutrašnjost! Unutrašnjost je potpuno inovativna zahvaljujući odvažnom uređenju i tehnološkim dostignućima, izvedena je spektakularnim sljubljivanjem suprotnosti, utjelovljujući avangardnost, profinjenost i otmjenost marke DS.

Ekskluzivnim konceptom „hipertipizacije”, DIVINE DS uvodi nov način doživljaja automobila nudeći kupcima izbor unutarnjih obloga dostojan visoke mode, koji će potpuno odražavati njihovu osobnost. Kabina modela DIVINE DS može imati tri zamjenjive vrste obloga, od kojih svaka ima jedinstvenu i iznimnu osobnost.

Futurističkom i avangardnom obradom svjetala koja su spojena s pokazivačima smjera stupnjevitog paljenja, laserskom tehnologijom, plohama na krovu koje se podižu kako bi se napravilo mjesta za kameru za vožnju unatrag, optimiranom aerodinamikom… Obris DIVINE DS razigran je i smion. U unutrašnjosti su primijenjene nove tehnologije: na vozačevom mjestu u stilu kokpita te isključivom uporabom digitalnih sustava (dodirni zaslon, hologramski prikaz…).