IDITE NA SADRŽAJ

THE ART OF DS

Otkrijte srž marke DS Automobiles

Kad se avangardna tehnologija zaogrne poetičnim dizajnom, automobilistička natjecanja nadahnu inovacije, a vrhunski materijali dođu u ruke izuzetno vještih obrtnika, tada automobil postaje visoka moda.

 

Prije sedam godina, marka DS Automobiles postavila si je izazov: oživjeti francusko umijeće luksuznog dizajna automobila.

 

No, kako plasirati novu marku na tržište koje je ne očekuje?

 

Dokumentarac The Art of DS otkriva vam tu epsku priču.

1. NASTAVAK: NASLJEĐE
Od  najranijih dana do novih početaka – otkrijte golemi i nadasve uspješni izazov iz kojeg se rodio DS Automobiles. Godine 1955. rođen je originalni DS, a s njim i definicija izvrsnosti francuskih automobila. Odvažnost, napredna tehnologija i udobnost tri su stupa avangardnog duha, trajno utkanog u filozofiju marke. Izuzetno stručni timovi inženjera i dizajnera danas ulažu velike napore kako bi ispisali nove stranice ove priče i stvorili automobile sutrašnjice. 
2. NASTAVAK: DIZAJN
Kako definirate marku DS Automobiles? Kako prenosite njezino kreativno nasljeđe? Kako pomičete granice dizajna prema umjetničkoj formi? Stil proizlazi iz dizajna. Spoj avangardne tehnologije i poetičnog dizajna recept je za stvaranje izvrsnog francuskog automobila kao što je DS. Osnove dizajna marke: duh avangarde, proporcije, privlačna silueta i profinjena unutrašnjost. 
3. NASTAVAK: UMIJEĆE
Poseban stil zahtijeva posebnu stručnost: naši strastveni zaposlenici polaze od tradicionalnog obrtništva koje zatim interpretiraju na suvremen način. Vješto obrađuju materijale i poboljšavaju tehnologiju za izradu svakog detalja i završne obrade, poput slamnate intarzije, šavova točkastog uzorka, pa čak i sjedala s uzorkom narukvice sata. Profinjenost, beskompromisna kvaliteta i nevjerojatna francuska stručnost – tako bismo ukratko opisali automobile DS. 
4. NASTAVAK: TIŠINA
Beskompromisna kvaliteta jedan je od ciljeva i esencijalnih vrijednosti marke DS Automobiles. Od automobila DS očekuje se da s lakoćom prelazi velike udaljenosti i pritom pruža vrhunsku razinu udobnosti. Jednako vrijedi i za audiosustav koji pridonosi osjećaju spokoja i naslanja se na dizajn tihe unutrašnjosti. Dio je onog što zovemo DS Experience: inovativno i premium iskustvo vožnje. Otkrijte genijalnu tehnologiju i preciznost u podlozi tog izvrsnog dizajna. 
5. NASTAVAK: DS PERFORMANCE
Inovacije se rađaju u automobilističkim natjecanjima. Vođeni odvažnošću i željom da stvorimo automobile sutrašnjice, energetsku smo tranziciju vidjeli kao prirodno rješenje. Baš kao i Formula E kroz tim DS TECHEETAH koji je postao mjerilo u tom području. DS je ponosan na znanje koje je stekao u utrkama električnih bolida, zato u izuzetnim cestovnim automobilima uvijek teži primijeniti tehnologiju nastalu na trkaćim stazama. Sve to čini kako bi u serijske modele uspješno ugradio vlastitu tehnologiju iz Formule E: to je duh avangarde! 
6. NASTAVAK: INOVACIJA
Je li danas moguće zamisliti automobil bez tehnologije?
Inovacija, odnosno želja za pružanjem jedinstvenog i autentičnog iskustva, jedan je od razloga postojanja marke DS Automobiles. Dizajn njezinih automobila sinonim je za prirodnost, jednostavnost i lakoću.
Nevjerojatni materijali koje upotrebljava naglašeni su pečatom budućnosti, intuitivnim kontaktom sa strojem.
Tko zna, možda marka u skoroj budućnosti osmisli nove tehnologije temeljene na ultrazvuku.
Inovacije marke DS Automobiles utjelovljenje su francuske izvrsnosti. 

JOŠ VIŠE

Nasljeđe

Nadahnuta originalnim modelom DS iz 1955., marka DS Automobiles stvorena je 2014. kao simbol odvažnosti i inovacije.

Umijeće marke "Savoir-faire"

DS Automobiles čine strastveni zaposlenici koji vladaju neusporedivim francuskim umijećem.